Telefoon: 0418 - 579 442 | E-mail: info@fidusadvies.nl

Inspiratie in zaken

Inspiratie in zaken
5 februari 2018 beheerdergoestenopdam

Een bijzonder moment om mee te maken: de uitreiking van de International Grower of the Year Award, georganiseerd door de associatie van internationale tuinbouwproducenten tijdens de IPM in Essen. De categrorie was ‘Inspiring Business.’ Waardering voor de kracht van een klein bedrijf met een grote uitstraling. Peter van Wijgerden werkt al jaren op zijn relatief kleine tuin aan grote uitdagingen. Met grote passie. Het maken van bijzondere primula’s en eetbare bloemen. Mooi en lekker.


Ik heb het voorrecht gehad om Peter te mogen bijstaan in de voorbereiding op deze verkiezing. Een leuke en inspirerende opdracht waarin ik de mens en de ondernemer heb mogen leren kennen. Wat hij doet en vooral waarom. Werken vanuit de intrinsieke overtuiging dat we zuinig moeten zijn op wat we hebben; energie zelf opwekken met zonnepanelen, ziekten en plagen op een natuurlijke wijze te lijf gaan en veel aandacht voor zijn medewerkers. Ook die met een arbeidsbeperking. En met die zelf opgelegde verantwoordelijkheden ook nog eens de markt voorblijven of zelfs creëren.

Bijzonder trots stonden wij dan ook naast hem op het podium. Trots en bovenal enorm geïnspireerd. En met die inspiratie vervolgen ook wij onze weg naar een steeds duurzamere bedrijfsvoering. Zowel voor onszelf als voor onze relaties die we daarin mogen bijstaan.

En wie meer wil weten over Kwekerij van Wijgerden raad ik van harte aan eens te kijken op hun website: www.lookandtaste.nl.

Peter van der Werf – Fidus Advies