Telefoon: 0418 - 579 442 | E-mail: info@fidusadvies.nl

Peter van der Werf

Peter van der Werf

Peter (1978) is als oprichter sinds 2013 werkzaam voor Fidus Advies. Daarvoor is hij meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij diverse accountantskantoren. Met zijn opleidingen Tuinbouw aan HAS Den Bosch en Bedrijfseconomie en Accountancy aan Fontys Hogescholen is Peter uitermate goed thuis in het financieel management van tuinbouwbedrijven. Bovendien heeft hij veel ervaring in de fiscale en juridische advisering, onder meer bij insolventie- en opvolgingstrajecten.

Peter is sterk in het achterhalen van het daadwerkelijke probleem en het omzetten hiervan in kansen. Hiermee is hij in staat ondernemers kritisch te laten kijken naar hun eigen bedrijf en ook op lange termijn succesvol te blijven. Dit doet hij enerzijds door het optimaliseren van bedrijfsvoering maar tegenwoordig ook meer en meer door met de ondernemer in te zetten op innovatie en duurzaamheid.

In december 2020 is Peter toegevoegd aan het BAS-register. Dit behelst een lijst van bedrijfsadviseurs (op persoonlijke titel), die voldoen aan de eisen die de EU stelt aan advisering inzake de financiering, het beheer en de monitoring van het Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (voor meer informatie klik hier).

Specialismen

Champignons

Internationaal

Overnames

Glastuinbouw

Subsidie

Duurzame innovatie